Vad är det för fel på er??!!


felet

Jag sätter mig framför datorn med kaffekoppen i hand, slår upp Facebook och lite olika nyhetssidor i olika tabbar och börjar ta in flödet av händelser.

Det som möter mig slår mig som ett knytnävsslag i ansiktet!

Det vanliga flödet av kändisars hjärndöda uttalanden om att vi ska öppna våra hjärtan och allas lika rätt har ersatts av uttalanden om att önska livet ur folk.

Madonna vill spränga Vita Huset och Carolina Gynning uttalar önskan om att Trump ska dödas i ett attentat.

Samtidigt som en kvinna våldtas i en livesändning på Facebook!!!!

Kändisar med uppmärksamhetsbehov glömmer helt att förkasta det som händer hemma och bryr sig mer om vad som händer i USA och vad Trump gör…som om hon skulle bry sig det minsta om vad kändisar eller vänstertroll i Sverige tycker.

Kvinnor protesterar, Svensk politiker (Rosanna Dinamarca) åker till USA för att delta i protester om USA’s politik och skiter helt i den kris som utspelas här hemma..

Demonstranter som hellre våldtar demokratin och endast vill uttrycka sitt hat och med VÅLD påtvinga andra sina åsikter i ren ANARKI.

Det finns ingen demokrati i detta beteende.

Att medvetet förkasta sin demokratiska rätt till åsikt och att argumentera den med förstånd för att ersätta sagda rätt med ANARKI och våld .. är så självdestruktivt att man blir mörkrädd och sätter morgonkaffet i halsen.

Jag känner mig helt tom och huvet snurrar …
Det enda jag kan tänka är …

VAD I HELVETE ÄR DET FÖR FEL PÅ ER??!!!