Om Sepofan


sepofan

Om Sepofan
Av: Mikael Hagenbo

 

Jag har tidigare skrivit på min blogg om vikten av att inte låta oss provoceras till våld. Det är det som är planen mot oss. Att provocera oss till våld mot de som förstör Sverige så att de kan etablera polisstaten á la FN Agenda 2030/NWO.

Våld föder bara mer våld och det är inte det vi behöver. Vi har tillräckligt med importerat våld ändå i samhället.

Ilska däremot kan vara en förlösande kraft för Svensson. Kanske han äntligen då får kraft att ta upp den knutna näven ur fickan, höja den knutna näven mot skyn och göra sin röst hörd och inte längre acceptera att vara skrämd till tystnad.

Svensson behöver en rejäl dos av Sepofan men läs på förpackningen. Överdosera inte! I Finland behövs inte denna medicinering då finska gener är färdigpreparerade från födseln med finsk sisu.

Sen behöver vi ledare med karisma, mod och ledaregenskaper som tar sitt uppdrag som förtroendevalda på allvar och definitivt inte fler döda fiskar i den politiska adeln som flyter med strömmen och anser att Svensson bara är en korkad väljare som de vill få att tro att vi fortfarande har demokrati i landet så att de kan säkra sin egen politiska karriär. Såna politiska broilers/karriärister som idag utgör huvuddelen av den politiska adeln.

När man medicinerat Svensson ett tag med Sepofan kanske de slumrande sisu-anlagen väcks till liv igen. Finland och Sverige har trots allt varit ett land en gång i tiden och vår genuppsättning kan inte vara så enormt olik. Skillnaden är endast att finnarna tvingats slåss för sitt land medan svenskarna är kommunistiskt indoktrinerade och fredsskadade.

Svensson har alltid blivit omhändertagen av överheten, den politiska adeln och speciellt den döda folkrörelsen, numera islamiseringspartiet, Socialdemokratin.

Den stora bristsjukdomen hos Svensson är dock framtidstro och hopp. Men med rätt medicinering och rätt ledare så kommer detta som en positiv biverkning så småningom under förutsättning att Svensson själv väljer att ta emot den ljusa energin och säga nej till den mörka energin och sluta vara rädd.

Att göra så kräver en tro på vår egen inneboende kraft som ett stolt folk med en anrik och stolt historia och förena sig med andra uppfyllda av samma önskan och arbeta tillsammans på ett positivt och konstruktivt sätt och vägra ta emot den mörka energin som bara vill provocera oss till våldshandlingar genom olika påverkansoperationer riktade mot oss från mainstreammedia och ”False Flag” attacker.

Världen styrs inte av de som säger sig styra, alltså den politiska adeln, utan av folkets vilja. Det är vi som är arbetsgivare åt den politiska adeln och inte tvärtom. De angloamerikanska bankoligarkerna och storföretagen sjunger på sista versen då allt fler genomskådar agendan för NWO. Läs här och här och få hopp.

All offentlig makt utgår från folket enligt regeringsformen, och människor i Sverige förstår inte sin egentliga makt utan man har vant sig åt att bara vara lydig valboskap åt den politiska adeln.

Tro på dig själv och tro på att tillsammans kan vi göra skillnad. Vi är folket, det är vi som äger Sverige och bor här. Inte de angloamerikanska bankoligarkerna och de multinationella storföretagen.

Vägra köp och ät deras GMO-mat. Lär dig odla din egen mat istället eller var kritisk till det du köper i affären. Att handla ekologisk mat är en bra början.

Och Sepofan är inte utvecklad av Big Pharma, den finns inom dig. Släpp fram den bara.

OBS! Detta blogginlägg kan innehålla spår av satir!
Särskilt tack till Thomaz Wiberg för illustrationen.