Om ännu ett revolutionerande läkemedel HBqT-SUPP


hbqt

Av: Mikael Hagenbo

Jag har tidigare skrivit om nya revolutionerande alternativa läkemedel här (Antifeminin Fi) och här (Sepofan).

Den alternativa läkemedelsindustrin har nu lanserat ännu ett revolutionerande läkemedel, HBqT-SUPP.

Utvecklingen av läkemedlet har sponsrats av officerares och polisers fackföreningar som säger sig ha drabbats av psykiska biverkningar efter att ha tvingats delta i den årliga HBQT-paraden beordrade av arbetsgivaren.

En polis säger ”jag kan svårligen se varför jag som representant för statens våldsmonopol skall tvingas till förnedring på arbetstid och tvingas till löjligt hoppande och dansande genom Stockholm en gång om året bland ett klientel som klär och beter sig som idioter. Ett klientel som liknar det jag normalt syr in. Därför kändes det bra att vara med att sponsra detta nya läkemedel”.

Tillverkaren, gender-straight-kind (gsk) hävdar genom presschefen Thomaz Wiberg att efter en behandling med 10 st suppositioner så uppnås livslång immunitet och risken för återfall sägs vara obefintlig.

Big Pharma har fått 8 miljarder dollar av filantropen George Soros för att effektivisera verkan av det ämne som framkallar symptomen från första början. Ämnet skapar ett behov av att exponera kön och stjärt för allmänheten och ett behov av löjligt dansande och hoppande och har visat sig vara mycket effektivt framför allt på Södermalm.

Soros kommer också att låta måla om de flygplan som sprider substansen över Stockholm till regnbågsfärger för att även på detta sätt öka effekten och motarbeta verkan av läkemedlet. ”Vi känner till detta” säger Thomaz Wiberg. ”Därför är kapslarna regnbågsfärgade vilket motverkar effekten av detta”,

Genderengineering, spridning av substansen genom flyg, är en gren av geoengineering som är en verkställande del av FN Agenda 2030, där Sverige skall vara världsledande enligt den feministiska regeringen.

Stefan Löfvén tar det hela med ro och avfärdar det nya läkemedlet som ”käbbel”.

Han säger i ett uttalande: ”SD har hittat på detta läkemedel i samverkan med nazistiska läkare som utförde medicinska experiment i Auschwitz. Jag har nåtts av information om seanser som SD har haft med Joseph Mengele av min rådgivare Henrik Arnstad.

Jag är inte orolig då vår feministiska politik har starkare attraktionskraft än några existerande läkemedel varför det hela kan avfärdas som rent ”käbbel”.

OBS! Detta blogginlägg kan innehålla spår av satir!
Särskilt tack till Thomaz Wiberg för illustrationen.