Nu är det hög tid att börja tala om rasism.


efter-gruppvaldtakten-demonstration-mot-rasism-010-fb-anpassad

Nu är det hög tid att börja tala om rasism.

Hög tid att börja ta rasism på allvar.
Hög tid att bekämpa den vidriga rasism som infekterat och tillåtits sprida sig fritt i vårt en gång så vackra land. Om vi börjar med att blicka något söderut så har svensk polis börjat dra likhetstecken mellan de sexuella massövergrepp som begicks av migranter från mellanöstern och Nordafrika i Köln och Hamburg i Tyskland med vad som hände i bl.a. Kalmar och Gävle här i Sverige. Hur kommer det sig att migranter som påstår sig vara flyktingar och välkomnats här springer omkring och våldför sig på oskyldiga kvinnor?

Hur kan en liten stad som Kalmar helt plötsligt förvandlas till en skådeplats för sexuella övergrepp i större skala? Hur kommer det sig att i princip samtliga gruppvåldtäkter i hela landet har förövare av utom-västlig bakgrund och brottsoffer som är unga svenska tjejer?

Detta är otvivelaktiga fakta stödda av starkast tänkbara källa: det svenska domstolsväsendet.

För svenska män är det helt otänkbart att driva omkring i grupp och förgripa sig på kvinnor. Det är helt enkelt så socialt oacceptabelt någonting kan bli. Det betyder såklart inte att svenska män aldrig våldtar. Men alla svenska män är medvetna om den sociala paria som med all rätt drabbar den som våldtar eller förgriper sig på sina medmänniskor.

Med andra ord har vi i detta avseende byggt ett samhälle med sunda värderingar. Ett samhälle som befinner sig i kollisionskurs med de värderingar och normer som finns hos många av de nyanlända migranterna. För dem är det inte alls skamligt att våldta en ”svensk hora”. Många av dem påstår sig ha stöd för detta direkt ifrån koranen. I stort sett samtliga kommer ifrån samhällen där kvinnan är underordnad mannen – och en svensk kvinna, en ”kuffar” (en icke-muslim, en ”otrogen”) är inte värd någonting.

Det rasistiskt motiverade sexual-våldet idag begås till största delen av män med muslimsk bakgrund från mellanöstern och Nordafrika och har i princip uteslutande den svenska kvinnan som mål. Det är skamligt att vi inte klarar av att skydda kvinnorna bättre i vårt öppna samhälle. Vi svenskar måste sluta vara så mjäkiga och börja ta krafttag mot de mörka krafter som infiltrerat och söker förstöra vårt samhälle. Svenska folket måste sluta vara så aningslösa och naiva.

Du som stod där med ”refugees welcome”-plakatet redo att dela ut teddybjörnar och leksaker till ensamkommande barn som många gånger visade sig vara vuxna män med höga hårfästen och skäggväxt. Du som röstade på kanske vänsterpartiet eller varför inte miljöpartiet och blundade så hårt du bara kunde när samma ”barn” som du välkomnat visade sig vara jihadist eller våldtäktsman eller både och. Du som kallar id-kontrollerna vid Öresund för fascism och högljutt gastar om rasism så fort någon dristar sig till att se på ”flyktingkrisen” på ett någorlunda nykter och sansat sätt. Förstår du att du är en av dem som bär ansvaret? Att du är medskyldig till att rasisterna har släppts in i landet?

Förstår du att ditt narcissistiska godhetsknarkande kräver ett ohyggligt pris där oskyldiga svenskar rånas, misshandlas, mördas och våldtas på rasistiska grunder? Förstår du att du med din vansinniga oförmåga till kritiskt tänkande är del av den hjärntvättade och bortdribblade generation losers som gett bort vårt land till en ”elit” bestående av hycklande landsförrädare som öppnat gränserna på vid gavel för rasisterna? Att de rasistspöken du så intensivt letat efter i princip inte existerade här förrns du bjöd dem alla innanför dörren? Förstår du nu kära du, äntligen till slut, att det är DU som legitimerat rasismen. Förstår du nu vad vi måste göra?

Stäng gränserna och stoppa rasisterna!