Mina tankar kring religion!!


religion11

Jag tänkte säga några ord om religion här i Sverige och som ni säkert kan gissa är jag absolut inte religiös. Vi lever inte i ett lika kristet land som t.ex. Amerika då vi inte är riktigt lika kristna här som där.

Vi har ju avskaffat dödsstraff men traditionellt utövar vi en form av kristendom som är nästan lika psykopatiskt frikopplad från Kristi budskap som gör att vi numera är mer av ett multireligiöst samhälle, och vad det betyder i praktiken är att alla vill ha respekt men ingen vill ge någon så vi blir alla förolämpade vid minsta släpp av en hatt eller en turban för den delen och det gör ju inte mycket skillnad på kristna, muslimer, Sikhs eller judar.

Alla verkar har någon form av ”Beef” (slang: nötkött eller nåt man är förnärmad över) utom hinduer naturligtvis men alla klagar.

Svensk religion får inte tillräckligt med respekt, men det finns flertalet kyrkor inom en 10-minuters promenad från mitt hus och moskéer, tempel, synagogor och andra diverse hus av själen som täcker detta land från norr till söder som en plåga som kokar, och ändå verkar religion inte få tillräcklig respekt.

Det betalas ingen skatt på vinster i dessa ”företag” och religionens hus tjänar miljoner…oavsett religiös tillhörighet.

Det är tillåtet att indoktrinera barn från födseln och ändå får man inte tillräckligt med respekt, ja ursäkta mig men inte ens den kungliga familjen får riktigt så mycket respekt och de ska ju behandlas som kungligheter.

En tredjedel av alla skolor eller mindre skolor med religionsbasis i Sverige får ekonomiskt stöd från regeringen, många lärare är emot detta, ingen har dock krävt förbud mot alla dessa religiösa skolor som i själva verket uppmuntrar till segregation och fördomar.

Naturligtvis skapar regeringen istället ännu mer av dem och ger ännu mer bidrag eftersom deras främsta mål verkar vara att skapa djupare klyftor mellan religionerna.

Undervisning i kreationism i skolor uppmuntras, samtidigt som man i skolor släpper förintelsen från historielektionerna i fall muslimska barn som har undervisats till hat av judar, känner sig manade att säga något antisemitiskt, vi vill ju inte genera de muslimska barnen genom att visa upp deras föräldrar som hat-upproriska bigotter eftersom det skulle vara respektlöst mot deras tro.

Jag bara undrar hur länge det ska dröja innan vi börjar med hänvisning till förintelsen inför teorier för de kristnas eller judars egen skuld så att samhällsrelationer mellan muslimer och kristna med tiden blir än värre för att underlätta tillväxten för det muslimska samhället i vårt eget land.

De som inte vill se landet översvämmas av en ny främmande religion måste med alla medel undermineras, så de istället faller offer för den gamla utländska religionen, en religion som med hedniska högtider offrar djur i blodiga riter, bränner oliktänkande som häxor i namn av Allahs heliga Koran och gör sitt bästa för att hålla lågan vid liv så att säga.

Kyrkan är så väldigt mycket en del av dess etablering i Sverige att vi även låter några av dess biskopar sitta och bestämma och hjälpa till att avgöra våra synpunkter på andra religioner och uppförandet av guds hus av andra trosinriktningar, vilket förklarar varför vi fortfarande inte kan protestera mot en ökad islamisering. Kyrkan samlar in pengar och hjälper till att bygga moskéer så de växer som svampar ur jorden.

Guds välsignelse, men nu har detta ändamål blivit något av en skämt och organisationen som kyrklig inrättning ägnar sig mindre åt hemlöshet eller fattigdom och orättvisa, och mer tid åt att samla in pengar till Moskéer och att dryfta huruvida det är rätt för en man att stoppa in sin penis i en annan mans anus.

Jag känner mig lite ledsen dock för att Antje Jackelén, ärkebiskop i Uppsala stift och Svenska kyrkans primas sedan 15 juni 2014 ändå är en mycket viktig präst i Sverige och hon är en av de som arbetar väldigt hårt för att underminera sin egen kyrka och tro.
Man kan undra vilket straff Gud har i åtanke för henne…

Jag slår vad om att ifall Jesus kom tillbaka skulle även han häpna över hur långt kyrkan fallit från den smala vägen och jag är tveksam till att biskopen skulle kunna se honom i ögonen.

Ändå är det ungefär så det ser ut här i Sverige, religion lever och mår bra i den meningen som en krokodil som simmar genom livet och mår bra och dess inflytande växer så stadigt som en prästs penis i ett rum fullt av korgossar.

Här och nu i Sverige börjar människor tala ut mot detta smygande vansinne och till och med lämna kyrkan.
Vem vet, om tillräckligt många av oss gör det kanske en dag mänskligheten kommer till sina sinnens fulla bruk och vi äntligen kan sätta denna falska Gud Allah i en raket och skicka honom tillbaka till månen var han kom ifrån.

//Amen