Kakan & Comviq


0a09bcd4-e7dc-48d5-a26f-f5f129bcd144

Reklamkampanjen har fått mixade reaktioner. Till exempel har många i sociala medier riktat stark kritik mot valet av Kakan Hermansson Vissa har hotat att avsluta sina abonnemang hos telejätten på grund av Kakans medverkan.

En orsak kan vara att konstnären tidigare har rört upp känslor genom att twittra negativt om poliskåren och Malexandermorden. Hon har dock bett om ursäkt för sina uttalanden kring det….

Stormarna kring Kakan Hermansson synes oändliga.
Den här manshatande feministen verkar inte få nog av mediatid..

Man kan lätt förstå varför hon är en manshatande feminist som inte har bättre för sig än att göra sig aktuell i den ena skandalen efter den andra… för allvarligt talat vad fan har hon att erbjuda egentligen .. Absolut ingenting!

Det har sagts att utan intelligens har man inget kvar när alla andra egenskaper falnat, men i sanningens namn.. Kakan har inga egenskaper alls som kan anses vara en fördel .. varken för henne själv eller någon annan..

Att vara mediakåt mediahora är inte svårt.. det räcker idag med att öppna munnen och säga nåt extremt ointelligent så står man genast i rampljuset och för den ena media-orgasmen efter den andra .. och naturligtvis måste man fortsätta med de ointelligenta utspelen om man vill fortsätta åtnjuta dessa orgasmer .. och DET är Kakan expert på.

– Thomaz Wiberg

Video: http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/208252
Artikel på Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/9J7Xl/kakan-hoppar-av-comviq-kampanjen