En guide till den mörka politiskt korrekta sidan.


3410528_1200_675

Om ditt mål är att bli politiskt korrekt men ofta känner dig otillräckligt tillåtande eller orimligt rimlig, låt mig då hjälpa dig med några enkla tips.

Det enda du egentligen behöver minnas, är att alla politiskt korrekta vägar leder till rasism. Leta alltid efter en rasistisk vinkling, och om det inte finns nån, hitta på en. –Var lite kreativ.

Så exempelvis, se till att formulera all seriös diskussion om demokrati i Europa falskt och uppsåtligt med hjälp av begreppet ras, och så dra ditt strå till stacken för att neutralisera det demokratiska privilegiet för alla framtida generationer, vilket om inte annat, blir nåt att berätta för barnbarnen.

– OM du kan se dom i ögonen

Den verkliga frågan är: Hur engagerad är du? Hur mycket stål har du i själen?

För att vara riktigt politiskt korrekt krävs en klar entusiasm för tunga moraliska omdömen som oundvikligen tilltalar den sort otillräckliga, men ändå övertygat överlägsen mentalitet som tror den vet bäst för alla.

Stämmer det in på dig?

Känner du en överväldigande lust att censurera andras tänkande och tyckande, att bevaka språket som om du ägde det, och få folk att känna att de behöver be om ursäkt för sina åsikter när du innerst inne vet att det är du som borde be om ursäkt för din fräcka dubbelmoral?

Till exempel, som politiskt korrekt, är du naturligtvis samvetsgrant icke-dömande om andra kulturer, hur fördärvade och avskyvärda sedvanor de än har, men naturlig hycklare som du är, är du verkligt fördömande av din egen kultur, som du föraktar eftersom du föraktar dig själv, och sanningen att säga med all rätt.

Vid de få tillfällen du inte kan skylla ett socialt eller politiskt problem på västs imperialism eller rasism (hur mycket du än försöker), till exempel, när organiserade gäng av pakistanska muslimer systematiskt våldtar och kränker tusentals barn i många år för att ett gäng politiskt korrekta i maktställning tillät det att ske, ja då är det ingens fel.

Framför allt måste vi sitta still i den kulturella båten.
Det är mer inkluderande att låta folk slå hål på båten och låtsas att det inte händer.
Så bry dig inte det minsta om att kvinnorätt nu är förhandlingsbart vårt samhälle för vi har så mycket respekt för den kulturella skillnad som kvinnohat utgör. Så länge det är den korrekta kulturen naturligtvis, vilken vanligtvis bestäms med hjälp a hudfärg, för att undvika att vara rasist.

Det du minst har råd med som politiskt korrekt är att ses som rasist.

Faktiskt är just det så viktigt att det är helt OK att vara rasist för att inte se ut som en av andra politiskt korrekta rasister.

Dessutom, som politiskt korrekt är du, naturligtvis, medfött auktoritär, fast från ett skyddat och fegt perspektiv, vilket gör dig till en naturlig bannlysare. Så du borde alltid se till att du signerar självgoda skrivelser för att få någon bannad eller tystad för att du är rädd för deras uppfattning.

Självklart är någon som talar för sekulär demokrati, yttrandefrihet, jämlikhet, eller verkliga mänskliga rättigheter av något slag en rasistisk illdådare som måste tystas.

Hysteriska fördömanden är det perfekta verktyget här.

Håll verktyget skärpt och redo, för det behövs om du verkligen ska påtvinga folk de korrekta åsikterna. Det är särskilt användbart tillsammans med ordet ”rasist” naturligtvis, så om någon pläderar för farliga idéer som demokrati och yttrandefrihet, vilket ju hursomhelst ansvarar för allt ont i världen, kan du snabbt sätta stopp för det genom att slänga in ordet ”rasist” för att stigmatisera dem, att förgifta deras argument, och för att avskräcka folk från att lyssna till vad de egentligen säger.

Det är ett fantastiskt sätt att grumla sakfrågor och skapa fördomar om någon innan de ens öppnat munnen, och naturligtvis sparar det dig besväret med att behöva lyssna på deras irriterande förnuftiga och förståndiga argument, vilket alltid är en bonus för den sant politiskt korrekta.

Och du blir säkert glad att veta att den skenbart hjärndöda, stela tvångströjan av politisk korrekthet är sällsamt befriande, då den för oss bortom alla krav på att använda begrepp som rätt och fel, viket kan vara tämligen påfrestande om du verkligen försöker men, som politiskt korrekt behöver du inte bry dig om det.

Du står över rätt och fel på ett sätt som en muslimsk hatpredikare står över lagen, så att du kan ägna mer av din tid åt att framställa sanningen fel, om den är inkorrekt, baktala de som yttrar den, och förgifta folks sinnen mot den på samma sätt som ditt sinne blivit förgiftat.

Ta vad du fått och skicka vidare.

Och kom ihåg, när du påtvingar folk tolerans och respekt, behöver du inte bry dig om att visa någon tolerans eller respekt själv. Fortsätt bara att kasta smuts till den fastnar, för du står upp till halsen i dubbelmoral, och måste vara extra vaksam mot ovälkomna uppfattningar, vilka i din belägenhet, kan bli mer än bara obekväma (som om det inte vore nog upprörande); det kan rent av bli hotfullt.

Så nån som försöker frammana hälsosam rationell debatt måste alltid snabbt marginaliseras och krossas i en anda av gemenskap och helande. Och om ditt samvete ger dig problem, minns att du gör fel för rätt orsak, så allt blir bra igen.

Om du är en sann politiskt korrekt så förstår du allt detta. Det är en del av dig.
För nytillkomna politiskt korrekta som fortfarande brottas med att satsa allt på denna mörka bana.

Jag förstår om många tvekar, och tycker detta verkar kontraintuitivt, en del av det kan till och med verka som ren ondska.

Men låt er inte bli känslomässigt utpressade av dessa bedragare ”rätt” och ”fel”.

Det är gamla värden, och gamla värden är patriarkala, rasistiska och sexistiska,
som vi alla vet.
Briljanta politiskt korrekta relativistiska värden handlar om jämlikhet, rättvisa och mångfald, så även när de är klart skenheliga, kvävande och falska, så är de bättre.

Det är egentligen allt du behöver veta. Och om ditt samvete fortfarande besvärar dig, så har ditt samvete fel, och är troligen rasistiskt.

Frid med dig, det kommer du att behöva när polletten trillar ner.