En galen feminist!!


När galna feminister får mediatid kan det låta så här!
Anna Norling (S), som är en manshatare utan dess like kan i efterhand inte rättfärdiga sitt hat!

Anna Norling (S), Arbertarbladet
Anna Norling förstår att mäns kultur ser precis likadan ut över hela världen – och den går ut på sexuella attacker mot kvinnor:

Den pågående debatten handlar nu om att övergreppen som skett de senaste veckorna handlar om kultur. Och, ja, till viss mån handlar det om kultur, en manlig kultur. Om patriarkatet. Detta att samhället är byggt av män, för män. Där kvinnan är en anomali, något som inte hör till mallen.

Precis så är det. Artikelns rubrik är När rasismen maskeras till omtanke om kvinnor eftersom feministisk forskning visat att den som påstår att män (och kvinnor) i olika länder har olika kultur är en rasist.

En kommentar