Döm inte Svenska barn till en sämre framtid!


flyktingbebisar

Största delen ensamkommande som kommer till Sverige klassas som barn.

Barn ja, den var rolig den, tillåt mig att skratta, det är mer män än barn som kommer hit. De är ofta mer väderbitna och med sämre tänder än mig och lika kraftig skäggväxt som mig när jag låter det växa och jag är över 50 år gammal.

Man kanske ska börja kalla sig för barn så kanske man kan få barnbidrag och dryga ut kassan med… Skillnaden skulle då vara att jag till skillnad ifrån dessa barn varken tafsar på eller våldtar landets kvinnor överhuvudtaget, det till trots att Löfvén nu har antytt att sexuella massövergrepp är ett traditionellt svenskt fenomen.

Detta är en stor lögn men vi ska för allt i världen försvara vildarna som kallas barn som invaderar Sverige, barn som vi alla vet är vuxna starka män som skulle försvarat sina hemländer istället.

Men de lämnar kvinnor och riktiga barn och ”flyr” till Sverige,
till landet i vilket de får åtnjuta allt utan ha bidragit med något medan riktiga svenskar får sämre välfärd och ingen vidare omsorg på äldre dagar fast dom bidragit och byggt upp landet hela sitt liv.

Sverige är sjukt och kallas ju också för landet bak och fram, för att allt görs tvärtom än vad som borde göras.

Att ta hand om den egna befolkningen i första hand och se till att dom som lever här som svenskar lever trygghet och säkerhet i sitt land, istället för att agera världens socialkontor.

Svenskar med flera generationer investerade i landet, som inte vill ha alla dessa ensamkommande ”barn” har fått nog nu, men det räcker inte att stoppa invasionen, allt för många har redan invaderat landet så det krävs repatriering (en flyktings återvändande till sitt hemland) av samtliga utan riktig anledning till asyl. Detta bör även gälla alla som begår allvarliga brott och inte kan följa svenska lagar och regler. Detta är svenskarnas land och inte alla andras.