Det avväpnade landet.


14355027_1771988519727983_5327980248179603674_n

För att erövra ett land måste man först avväpna dess befolkning – Adolf Hitler

Ja, detta är kanske en magstark inledning på en text ..men låt oss betänka vad dessa ord betyder för Sverige och hur det kommer sig att vår regering gör sig omaket att vilja genomföra en lagändring som stöder just detta uttalande.

Redan för många år sedan beslöt man att avskaffa värnplikten i Sverige, varför då?
Var det verkligen av ekonomiska skäl eller fanns det en annan agenda bakom detta?

Numera har vi inte mycket till militär kraft, varken en verksam effektiv militär eller någon fungerande militär arsenal att tala om.
På min tid som ung man i allmän militärtjänst var den gällande jargongen att det skulle vara ryssen man skulle vara rädd för.. så är det inte idag.

Putin skulle snarare välkomnas som en räddande ängel om han kom in i landet med full styrka för att bistå Sverige mot det verkliga hotet.

Polisen då? Hur är det med vår polisstyrka idag?

Den är svag, underbetald och mer eller mindre avväpnad.
Polisen har inte många befogenheter att ingripa idag och ännu mindre ingripa med vapen även där det verkligen skulle behövas.
Nu vill man även att jägare och privatpersoner lämnar in sina vapen..

med mindre framgång än så länge, men det är nog bara en tidsfråga innan man får igenom det förslaget också. – Men man måste fråga sig varför?

Är det verkligen i ett försök att minska det kriminella våldet?
Har kriminella och invandrare med tvivelaktig bakgrund mindre tillgång till vapen?

Knappast, snarare är det tvärt om. Tull och polis kan inte kontrollera inflödet av illegala vapen till landet och det vapnen flödar runt mer nu än nånsin tidigare.

Så frågan kvarstår, varför?
Finns det en annan agenda med att vilja avväpna landet..

Om man samtidigt tittar på de avtal den socialdemokratiska rödgröna röran har med muslimska brödraskapet i Sverige där man utlovat muslimer höga positioner inom regering och beslutsfattning så kan man börja undra.

Det finns en agenda att sakta men säkert bistå Islam och muslimer att långsamt över en lång period låta Islam ta över stora delar av Europa och man kan fråga sig varför..

Svaret finns i dollarn, petrodollarn och den nya världsordningen som mycket rika och mäktiga män vill införa..
Ja, det låter som en konspirationsteori, men det finns fakta som stödjer det påståendet.

Vidare ser vi hur regeringar över hela Europa manar på om den multikulturella fördelen som nu visat sig inte vara mycket till fördel, snarare ett gissel av kriminalitet, våld och mord och ingen kan göra motstånd!

Nu när prat och farhågor om ett väpnat motstånd börjar falla på mångas läppar, så finns inga vapen att tillgå, förutom de illegala..
De kriminella och de tvivelaktiga invandrarna har vapnen, inte folket….

Så kanske finns det en uns oro att ta till sig av de inledande orden trots allt ..

För att erövra ett land måste man först avväpna dess befolkning.

Vad detta betyder låter jag vara upp till dig som läser detta…Att du är avväpnad, försvarslös och ett lätt byte och offer för våld, gruppvåldtäkter och skjutningar…