Den ökande våldtäktskulturen


rape1

Antalet våldtäkter ökar i Sverige, och många kvinnor är rädda för att säga något om det offentligt av rädsla för konsekvenserna.

Det låter inte som det öppna och liberala samhälle vi växt upp i och beundrar, men när man tittar på några av de nyhetsartiklar som ändå publiceras förstår man var våldet kommer från.

Nyligen blev ett tre år gammalt barn våldtagen av en invandrare från tredje världen och Migrationsverket visade där prioriteringarna ligger genom att skydda våldtäktsmannen.
De flyttade honom för hans egen säkerhet och de försökte sedan att dölja brottet från polisen.

Också nyligen; en svensk kvinna rövades bort och våldtogs i flera timmar av ett gäng flyktingar från tredje världen som utger sig för barn.

Bland de nästan 200.000 ekonomiska migranter och välfärds parasiter som Sverige tog emot under 2015 i strid med allt sunt förnuft och förstånd, är cirka 30.000 så kallade ensamkommande barn, varav de flesta är fullvuxna män.

Muslimska män från tredje världen.

Som alla vet, är kvinnor inte säkra runt muslimska män från tredje världen som Sverige redan har så många av, att Sverige nu är Europas våldtäkts huvudstad.

Statistiskt kommer en av fyra svenska kvinnor bli våldtagna under sin livstid tack vare det kulturella bidrag muslimska män från tredje världen kommer med, men den enda gången vi tycks höra från Sveriges feminister är när de sätter på en huvudduk i solidaritet med den kultur som hotar dem för att visa att de inte är rasister.

Muslimska män från tredje världen är inte civiliserade nog att litas på runt kvinnor och det spelar ingen roll hur många gånger ni skriker ordet rasist; Det kommer inte att göra dem mer civiliserade.

Din dotter kommer fortfarande att ha en mycket större chans att bli våldtagen i sällskap med tredje världens muslimska män, det ligger i deras kultur.

Hur politikerna medvetet importerar kulturen i grossistlass till Europa är ett direkt hot mot säkerheten för kvinnor och ingenstans är detta tydligare än i Sverige där de bara inte kan få nog av tredje världens muslimer trots att landet nu är på mättnadspunkten och det finns bokstavligen ingenstans att ta placera dom längre och tusentals väller fortfarande in dagligen, bara så att Sveriges vansinniga politiker kan visa världen hur dygdiga de är på sitt eget folks bekostnad.

De vet att de är okej; det kommer inte att vara deras stadsdel som blir en virtuell krigszon över natt, det är inte deras fruar eller systrar som anfölls på gatan eller deras dotter som blir våldtagen på väg till skolan … men det kommer … förr eller senare.

Det skulle inte vara så lätt för Sveriges politiker att förstöra landet och förråda sitt folk, särskilt kvinnor, om Sveriges fega journalister var beredda att göra sitt jobb och hålla dem till svars.

Nyligen; en afghansk invandrare som tidigare hade våldtagit sin 11-åriga kusin våldtog en fjortonårig svensk flicka.

Han skulle ha utvisats efter ett kort fängelsestraff när han fick den ljusa idén att låtsas konvertera till kristendomen och ansöka om asyl för hans religiösa övertygelse.
Trots noll kunskap om kristendomen när han ifrågasattes fick han permanent uppehållstillstånd och välfärd i Sverige tillsammans med friheten att våldta igen.

Media begravde den här historien, om det var upp till dem skulle ingen någonsin ha hört talas om det. Tack och lov för de alternativa medierna som gjorde sitt jobb åt dom igen genom att få tag i domstolshandlingar och offentliggöra dom.

I ett annat fall där en Irakisk migrant våldtagit en svensk kvinna på ett nattåg och en lokaltidning i staden där han greps vägrade blank för att täcka berättelsen.

En svensk journalist är inte en riktig journalist alls, men ett eländigt språkrör för progressiv korrekthet vars beteende är liktydigt med att samarbeta med fienden.

Liksom politikerna älskar de invandrare så mycket att de inte kan stå ut med att bo någonstans i närheten av dem, men när de inte är hycklande predikare för fördelarna med massinvandring från tredje världen och demoniserar människor som motsätter sig det.
Svenska journalister går verkligen hela vägen ut när gäller deras sätt att dölja omfattningen av invandrares brott och den sanna risken för det svenska folket, särskilt till kvinnor, genom att rutinmässigt ljuga om brottslingars etnicitet.

I ett ökänd men typiskt fall tidigare i år blev en svensk kvinna gruppvåldtagen av åtta afrikanska invandrare på en färja.

Medierna beskrev fräckt och falskeligen att alla av dem var svenskar som de gör med nästan alla invandrarbrottslingar. De har även varit kända för att Pixla några bilder av invandrade brottslingar och göra ljusare hudton för att göra så det verkar vara vita svenskar och inte de mörkare araber eller afrikaner det vanligtvis är.

Deras ursäkt är att etnisk identitet är irrelevant, men det är tillräckligt relevant för dem att de vill förfalska den.

Naturligtvis kunde det i verkligheten inte vara mer relevant.

När det gäller muslimska våldtäktsmän från tredje världen är den etniska identiteten den viktigaste delen av information eftersom muslimska män från tredje världen kommer från en våldtäkts kultur … om du missade det första gången.

Kort sagt en svensk journalist är inte bara en lögnare och en bedragare, men en moralisk spetälsk och framför allt en förrädare.

Och till dig Journalist som arbetar för svenska nyhetsmedier, jag pratar nu till dig personligen.
Du är en förkastlig feg kackerlacka.
När du hjälper till att dölja den etniska identiteten hos invandrare som är våldtäktsmän, hjälper du till att våldta en annan svensk kvinna eller ett barn genom att medvetet presentera en falsk bild av risken.

Du har viktig information som kunde hålla henne säker men du väljer att inte ge henne den eftersom du har något fel på ditt lilla progressiva sinne.

En dag när det händer din fru eller din dotter eller son eller någon annan nära anhörig som det kommer att göra, måste du möta upp det, den hårda vägen och svara för det hemska som du och din sort har gjort er skyldiga till och jag skulle inte vilja vara du när den dagen kommer … eller någon annan dag heller för den delen.

Vi måste värna om våra kvinnor, våra hustrur, våra döttrar, systrar och mödrar.

Jag skulle förmodligen inte säga det här, men jag kommer att säga det i alla fall.

Uppenbarligen finns det inget roligt med våldtäkt, men om en svensk nyhetsredaktör råkade bli gruppvåldtagen av muslimska invandrare så skulle det vara svårt att inte skratta.

Om en svensk nyhetsredaktör blev gruppvåldtagen av invandrare i ett av dessa mysiga invandrar fria kvarter de bor i, skulle det inte bara vara rolig, det skulle vara poetisk rättvisa.

Det skulle vara lika rättvist som rättvisa någonsin har varit på denna jord och om det är vad som krävs för att få dessa brottslingar till journalister att växa en ryggrad och berätta sanningen.
så ju tidigare det händer desto bättre … för Sverige och för Europa.