Till alla er kriminella från tredje världen


Fri översättning från Pat Condells Originalvideo

Detta är till alla er kriminella från tredje världen…

Som strömmar in i Europa olagligt och låtsas vara flyktingar.
Ni kan läsa detta på era smart-telefoner som ni alla verkar ha med er.

Det är bara för att låta er veta att alla vet att ni är för det mesta män i stridbar ålder, tusentals av er som låtsas vara barn eftersom ni inte har en gnutta av heder, värdighet eller skam mellan er.

Vi vet att ni inte alls är flyktingar, utan illegala opportunister och rovdjur som invaderar Europa, och att erat vidriga beteende gör det mycket värre för riktiga flyktingar, som inte är lika välkomna här längre tack vare er.

Vi vet också att det amerikanska folket undvek en kula nyligen när de hade det sunda förnuftet att välja en president som kommer hålla såna som ni, och barbarer som er, ute ur deras land. (Heja Trump)

Men, med det sagt, Ni kommer inte få några problem med oss här i Europa.
Ni vet vi är multikulturella. Vi är rädda att andas för hårt i fall det gör oss till rasister. Så ni kan komma hit och skita över all våra värderingar och skratta åt oss, och vi kommer inte säga ett ord.

Vi är så självmedvetet progressiva så vi väljer att låtsas att alla kulturer är lika värda, även bakåt vända ociviliserade som era som inte ens förtjänar att dela samma planet.

Vi skäms så mycket för vår kultur för att den är så pinsamt överlägsen, och vi tror att den behöver degraderas ett eller två steg, för jämlikhetens skull, och vi hoppas att ni primitiva tillbakasträvande sadister kommer hjälpa oss att göra det med era fulaste aspekter av er fula kultur, att dra ner oss alla till er nivå.

Nå, det är så att vi inte har varit där förut. För cirka tusen år sedan.
Så t.ex., om ni anländer i Europa gifta med ett barn, Så är det okej för Danmark, Sverige och Tyskland.

Det finns nu flera hundra muslimska män i Sverige som är gifta med barn.
Är inte det progressivt?

Och nyligen bestämde en domstol att muslimska migranter som är gifta med barn borde vara tillåtna att stanna tillsammans ifall det gör intrång på deras, du gissade rätt, ‘mänskliga rättigheter’, en term som har blivit släpad genom rännstenen så många gånger för kriminella avskums vägnar som ni att den är helt värdelös.

Värdelös för oss, men inte för er eftersom när ni begår ett brott, som vi alla vet att ni kommer göra, kommer den falska termen ”mänskliga rättigheter” vara ert ”slippa deportation” -frikort.

Inte bara det, om ni begår sexuella övergrepp eller våldtar en kvinna (som vi vet att ni kommer göra) kommer våra progressiva politiker göra sitt bästa för att göra det till hennes fel, som de försökte göra efter de ökända nyårs-aftonen i Kalmar med massöverfall.

Om du våldtar en kvinnlig ‘inga gränser” aktivist, så kommer hennes kollegor att pressa henna att hålla tyst om det ifall det ger folk en fel bild av våldsamma tredje världen-vildar som ni.

Och om ni finner er i Uppsala och våldtar en tolvårig pojke i ett badhus så kan du slappna av, din fällande dom kommer bli mild om du ens blir fälld alls eftersom du kanske inte visste att en tolvårig pojke inte vill bli våldtagen.

Ja, våra domare i Europa är väldigt progressiva. Med andra ord de är på eran sida. Polisen och media, kommer också konspirera att behålla ditt sedefördärv gömt från den allmänna befolkningen tills det träffar dem rakt i ansiktet, som det gör ofta nu i vidöppna Sverige, våldtäkts huvudstaden av Europa, tack vare er.

Tidigare i år var det rapporterat att nästan hälften av Sveriges kvinnor är rädda för att gå ut ensamma efter skymning eftersom…. nå vi ska egentligen inte säga anledningen varför, eftersom det skulle vara rasistiskt mot laglösa mänskliga skadedjur som er som överfaller och våldtar svenska kvinnor och barn.

Alla i Sverige är så livrädda för att vara rasister, så ni kan göra vad ni vill. Ni kan grupp-våldta en kvinna i rullstol i timmar, som hände ganska nyligen, och polisen kommer släppa er för att de inte är övertygade om att hon kämpade emot tillräckligt mycket, med att vara paralyserad av chock och rädsla och allt.

Och när lokal befolkningen blir arga om det, så kommer vänsteramöbor och feminister att organisera en demonstration mot rasism.
Ni kan inte förlora.

Om ni är efterlysta för ett brott i Sverige, vilket det inte är några tvivel om att ni kommer vara, så kommer ingen kunna identifiera er.
Polisen gillar nämligen inte att ge ut en beskrivning av efterlysta kriminella eftersom det kommer nästan alltid vara någon som ser ut som er, och det skulle måla upp en smärtsam sannings full bild av massimmigration av folk från tredje världen som Sveriges regering inte vill att folk ska se, eftersom då kan de fogliga svenskarna kanske börja upptäcka hur omfattande de och deras land har blivit förrådda.

Av den här anledningen, är myndigheterna i Europa generellt mycket mera troliga att slå ner på deras egna invånare som publicerar ert barbariska beteende än de är att ta itu med beteendet själv.

Och ni behöver inte ens skämmas om något av det här, vilket är lika bra, eftersom ni inte skulle veta hur.

Oavsett hur långt ner i fördärv ni sjunker, att onanera framför kvinnor och barn, eller skita på gatan, eller i simhallar (ni är verkligen ett riktigt flott gäng) – ni kommer aldrig att bli hållna till svars för det.

På något sätt kommer vi alltid att försöka göra det till vårt fel.

Ni kan till och med stämma den svenska staten om de inte jobbar tillräckligt fort att ge er alla de där gratis pengarna som ni kom hit för. Vi vet alla att det är osannolikt att ni ska börja arbeta för att överleva eftersom ni är så otroligt okunniga så ni inte kan anställas.

Men vi välkomnar den skillnaden här i Europa idag. Vi firar mångfald. Så, om ni är på väg hit till Sverige, här är ett praktiskt multikulturellt tips, se till att du tar med så många fruar som du kan.
De kan alla samla bidrag och ta det som inte tillhör er.

Men, jag borde också peka ut att om ni kommer hit eftersom ni har hört av era kusiner om de rika smulorna som finns att ta, grupp-våldta våra barn, och fritt fram att råna och misshandla så borde ni veta att den svenska polisen äntligen har blivit pressad att ta itu med detta problem mot deras vilja, så det finns en liten chans att ni kan bli arresterade och hamna i fängelse.

Men oroa er inte, ni kommer hitta så många perversa avarter som tänker som er, så det kommer att vara som om ni skulle vara tillbaka hemma i det underutvecklade land ni kommer från, där ni hör hemma.

I alla fall, jag hoppas denna lilla introduktion till vårt lands förfall kommer vara till nytta, och att kanske en liten glödlampa tänds i det ni kallar ett sinne som kommer hjälpa er förstå att bakom det soliga multikulturella leendena och de positiva slagorden som tolerans och mångfald att ni förstår att ni är lika välkomna här som en lavin giftigt medicinskt avfall.

Och det är för att ni har försökt så hårt att göra er ovälkomna.

Mätningen av er som personer, män, är att handen av vänskap har blivit erbjuden er, och ni har försökt att hugga av den.
En gyllene möjlighet som ni inte förtjänar har gets till er på en tallrik, men allt ni kan tänka på är att förstöra tallriken.

Frihet och välstånd är er att ta.

Men ni är för dumma och fullkomligt ociviliserade att förstå eller uppskatta det. Istället, försöker ni att dominera ruinerna av ett samhälle som ni hellre förstör. Ni kommer inte vara nöjda förrän vi alla lever i samma sorts typ av repressiva bakåtvända tredje-världens sjuka sjunkhål som ni inte kunde vänta att få komma ut ur.

Hur dumma är ni?

Av alla era djupt otrevliga kvaliteter, är eran arrogans den mest pinsamma att skåda.

Ni är personerna på denna planet med minst att vara arroganta över. Ni har absolut inget att vara stolta över. Er vidriga, misogyna kultur är en förolämpning mot civiliserade personer, och en fläck på mänskligheten, och det är ni med.

Era instinkter är råa, fula och destruktiva. Ni bidrar inte med något för ni har inget att bidra med.

Allt ni har att erbjuda är dumt våld och falska klagomål. Ni är den eviga angriparen som på något sätt lyckas vara det eviga offret.
Det är ett snyggt trick.

Nå, de goda nyheterna för oss och de dåliga nyheterna för er är det att det snart kommer ta slut, eftersom folk har fått nog av det nu, och de har fått nog av er.

Ert största misstag är att missta européernas generositet för en svaghet eftersom det är intrycket ni har fått av de nuvarande sängvätande, falska politiker och skurkar som styr saker här.

Men de kommer inte att styra saker så himla länge, eftersom så många personer i Europa är nu dödströtta på er och vill ha er bort härifrån.

Personer som välkomnar immigration och som är glada att leva i ett genuint multikulturellt samhälle av ömsesidigt berikande och ömsesidig respekt har insett att er närvaro här gör det helt omöjligt, och så länge ni är här så kommer det fortsätta vara omöjligt.

Så miljontals människor i Europa som en gång var toleranta och välkomnade er, vill nu inte ha er nära dem, och speciellt inte nära någon av deras barn.

Vilket rykte ni har om er!!! … men ingen kan säga att ni inte har förtjänat det, Ni och den där härska våldtäkts-kulturen som ni har, miljoner gånger om.

Ni har förstört det pojkar. Ni har förstört det för er själv …BIG TIME.
Ni har avslöjat er till den civiliserade världen. Ni har visat oss exakt vem och vad ni är.

Nu är jag rädd att ni kommer att få ursäkta oss när vi avskyr vem och vad ni är.
Vilket är varför vi inte kommer bli nerdragna ner till er nivå av primitiv underutveckling.

Några kommer förstås, eftersom tack vare er, finns det gott om arga personer i Europa som är mer än villiga att gå ut på gatorna och ta hand om er våldsamma idioter på det enda språk ni verkar förstå. Men de flesta av oss kommer använda våran demokrati (ett civiliserat koncept som ni djur inte skulle förstå) att avsätta de förrädiska fega politikerna som har tillåtit er att förgifta vårt samhälle halvt till döds, och att välja personer som kommer ändra lagen till något som liknar förstånd, så det inte är längre möjligt för aktivistdomare att låta rovdjurs avskum som er stanna på europeisk mark av någon som helst anledning.

Då kommer ni få reda på hur välkomna ni är när era värdelösa kriminella arslen blir snabbt deporterade direkt tillbaka till det stället som ni kröp ut ur, med eller utan dokumentation, och aldrig tillåtas inträde tillbaka in i Europa igen.

Och stoppa upp era jävla mänskliga rättigheter så långt upp analgången ni bara kan

Med all respekt.