Stöd Peter Springare


16603037_1420068391377956_5209923399779491385_n

Stöd Polisen Peter Springare i Örebro

Den 3:e Februari 2017 tröttnade polisen Peter Springare på det kriminella eländet och postade på FB sin syn på saken..

Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet. Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.
Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.

Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.

Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.
Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan

Läs hans inlägg här: Peter Springares inlägg

Detta blev inte mött med blida ögon och han anmäldes för inlägget och hängdes ut som rasist i media.

Det fick oanade effekter hos allmänheten och en som reagerade starkt var
Patrik Markström som 2 dagar senare den 5:e Februari skapade gruppen
Stå upp för Peter Springare..

Vad som sen närmast kan beskrivas som en explosion är bara helt fantastiskt, på bara runt 48 timmar växte gruppen och har nu en vecka senare har gruppen över 170.000 medlemmar som visat stark stöd för Peter. Gruppen är nu en av de största grupperna på Facebook.
Blommor har skickats och videos där blommor överlämnas har visats, folk står upp som en man och hörsammar detta upprop och i vad som bara kan beskrivas som lugn, skötsam, och väluppfostrad manér säger folk ifrån. Många är arga, många är besvikna men generellt är alla vänliga, vältaliga och visar gott uppförande och framför allt man visar sitt stöd för Peter.

Jag uppmanar alla att gå med i gruppen, visa ert stöd, skicka en blomma och om du kan kom till den demonstration som planeras till Lördagen den 11/2 i Örebro i stöd för Peter.

Detta manifest och stora stöd i en så infekterad fråga har visat klart och tydligt vad Svenska folket tycker.. 170.000 personer måste ända vara en bra siffra för att visa ett genomsnitt av Svenska folkets tankar och vilja…

Dan Eliasson… gör det enda rätta nu och AVGÅ omedelbart… du är inte rätt man för jobbet och FOLKET vill inte ha dig …INSE det NU!!