Om Islamofobi!


islamofobi2

Ni tycker det är viktigt att vara medveten om Islamofobi, eller hur?

Inte begreppet, förstås, för det existerar inte, men ordet, som existerar och nu har vuxit som en tumör på vårt språk i några år.

Lyckligtvis har de senaste två årtiondena av muslimska klagomål och reflexmässig kränkning gjort oss intensivt medvetna om ordet ”Islamofobi” som ett cyniskt vapen för kulturell terrorism och ett skandalöst försökt att framställa vanligt förnuft som en mentalsjukdom.

Vi vet att det är en giftig lögn som saluförs av islamister och vänstern med syftet att censurera den fula sanningen om islam och för att dunka in en skuldtyngd tystnad i folk, och vi vet att det är en lömsk metod för en fascistisk ideologi att beskriva sig själv som ett offer, och inte vad det verkligen är – ett rovdjur.

Vi vet också att ordet lämnar en ful fläck efter sig på karaktären hos var och en som använder det, för varje gång det används, så sägs en genomskinlig och avsiktlig lögn.

Men Islamofobi är inte det enda vi känner till, inte längre, därför att, tack vare dessa nämnda två årtionden av skamlöst privilegiesökande och grundlöst klagande, har vi blivit varse att många muslimer har… tja, speciella behov, genom att de är psykologiskt fastkedjade till en flotte av motbjudande dubbelmoral som vi måste ge efter för om vi ska undgå raseriutbrott och våld.

Vi är också medvetna om den islamiska klagomåls inställning att bara deras känslor är viktiga, och alla andras känslor är inte värda ett smack.

Vi vet allt detta, och vi tar hänsyn till det… Visst att vi gör.

Men vi vet också att den islamiska läran, med dess förakt för frihet, dess primitiva syn på kvinnor och homosexuella, dess antisemitism, och allmänna hat mot allt icke-muslimskt, är fullständigt oförenligt med alla våra fundamentala uppfattningar och värderingar, tyvärr.

Vi vet också att islamiska värderingar är aggressivt icke-förhandlingsbara, vilket i princip gör att vi måste välja mellan underkastelse och ständig konflikt. Tack för det.

Vi vet att islams ankomst till Västvärlden inte har berikat vårt samhälle det minsta. Det har förgiftat det och gjort att vi biter varandra i halsen över grundläggande friheter som vi tidigare tagit för givna.

Och vi vet att islam har påtvingats oss under etiketten mångfald, men har inte gett oss mångfald.

Det har fört med sig splittring och misstro. Och varje gång vi hör ordet Islamofobi, ökar splittringen och misstron.

Vi vet att det förekommer avsevärt färre våldsbrott mot muslimer än dem som begås av muslimer mot homosexuella och judar, och att, tack vara upprepade oprovocerade attacker av obildade och ociviliserade muslimska invandrare att judar och homosexuella inte längre kan känna sig säkra i flera europeiska länder, men ingen vill göra någonting åt det, för det skulle kunna vara Islamofobiskt.

Vi vet att de professionella klagomålen inom islam snabbt känner sig kränkta av en film som ingen har sett, men inte av att en ung flicka blir skjuten i huvudet för att hon vill ha en utbildning, inte heller av tusentals andra vidriga muslimska brott mot kvinnor, och vi vet att det får dem att likna hårda opportunistiska hycklare, vilket i sin tur gör det omöjligt att ta dem någonting de säger på allvar.
Det är verkligen skamligt, eller hur?

Muslimer som förstår att deras uppfattas negativt borde ha den goda smaken att sluta gömma sig bakom förtal, och visa lite ärlighet för en gångs skull, och erkänna att deras religion är problemet – vilket den är.

Det är en religion som inte predikar universellt broderskap, utan universell Islamisk dominans, vilket är en stor skillnad. Den predikar hat och våld i sina heliga skrifter, inte bara på ett eller två ställen, utan sida upp och sida ner.

Den visar öppet förakt för andra trosinriktningar och värderingar.

Den definierar sig själv i aggressiva splittrande ordalag, mellan muslimer och otrogna som måste erövras och omvändas, mellan islams hus och krigets hus, inget mindre.

Den uppmanar muslimer att inte bli vänner med otrogna, att tvinga sina samhällsvärderingar på sin omgivning och att trycka ner deras religion i halsen på var och en så fort de är tillräckligt starka för att göra det.

Den är hyperkänslig på gränsen till förföljelsemanisk och är alltid beredda att reagera på varje möjlig inbillad kränkning, och många av dess efterföljare betraktar våld som ett legitimt svar på kritik.

Ändå är det vi som är mentalsjuka? Tror inte det.

Att höra om de stackars nedtryckta muslimerna som offer för Islamofobi är tillräckligt för att få tårar i ögonen; tårar av skratt av dess skamlösa fräckhet.

Islamofobi är inte mer verklig än Nazifobi.

Det finns goda skäl att akta sig för båda ideologierna, och dessa skäl är desamma. Långt ifrån att vara en förtryckt minoritet, talar allt för att muslimer är en påträngande och aggressiv minoritet, och, när de kommer i majoritet, blir de snabbt entusiastiska förtryckare, drivna av den löjliga inbillade gudomligt påbjudna överhögheten som i sig själv skulle vara en förolämpning om den inte vore ett så sjukt skämt, för, uppriktigt sagt, islam är lika lämplig att regera världen som Mike Tyson är att vara chef för NASA.

Jag tycker faktiskt det är dags att ordet Islamofobi skulle tas bort från dess elände en gång för alla, för uppriktigt sagt, det börjar bli genant.

Detta ord är nu så skamfilat och så bevisligen statiskt falskt, att den som fortfarande använder det utan att le bara visar djupet av sin egen oärlighet och sitt absoluta förakt för alla andras intelligens.

Jag tycker att en uppmärksamhets-kurs är en bra idé.

Jag tycker bara det vore bättre att kalla den något annat, som kulturell-terrorism-uppmärksamhets-kurs, eller, ännu bättre, Hat-och-våld-i-Koranen-uppmärksamhets-kurs, för, i motsats till Islamofobi, det är något som faktiskt existerar i svart och vitt för var och en att läsa.