Lyssna på tjejerna inte på rasisterna


Nu ska det säkert tjafsas om mer integrering som ska lösa det problemet.

Varför då? Dom borde skickas tillbaka till den medeltid de kommer från när de så uppenbart inte kan hantera frihet och demokrati.
Jag och många med mig vill inte ha dessa barbarer här, är det så svårt att förstå.

Ut med dem fort som fan!
Det är svårbegripligt hur politiker med vett och vilja kan offra sitt eget folk på våldets blodsaltare som de gör, svenska politiker borde skämmas.
Det enda parti som verkar förstå faran och riskerna är SD som är det enda parti idag som har det egna folket först för ögonen.

Löfvén som ju fram till nyligen fortsatt i samma spår som Reinfeldt, med att släppa in socialt underutvecklade barbarer i landet satt det egna folket i farozonen. Kvinnor och barn måste nu skyddas mot detta sjuka beteende som införts. Varför ska våra mödrar, fruar, flickvänner och döttrar offras för att politiker utan självrespekt och ännu mindre respekt för det egna folket släpper in hundratusentals av dessa översexuella män som är oförmögna att respektera kvinnor och barn. Män som tror sig ha rätt att göra som dom vill medan de låser in och kuvar sina egna kvinnor i religionsbetingade plagg som ska dölja deras behag endast för att de själva inte kan hantera sina djuriska lustar.

16265420_1833418596918308_214836432696319285_n

 

Se bara vad som hände t.ex. med Fadime och Pela.
Hur det gick för dessa stackars flickor som endast ville ha ett liv som andra flickor i Sverige. De offrades på blodsaltaret för männens ära och heder inte flickornas, de fick ingen ära och heder alls.

Jag är helt säker på dom flesta svenskar och andra nysvenskar som kan leva i demokrati och frihet INTE Vill detta i landet.
Människor som inte kan sköta sig och följa svenska lagar och regler och som bara kräver och sen tackar för servicen med att begå bestialiska brott.

Jag bryr mig inte mycket om när någon kallar mig rasist, jag hatar inte dessa människor, men anser att dom inte hör hemma i Europa och Sverige när det står klart att dessa inte kan bo i ett civiliserat demokratiskt land.

Visst är inte alla som kommer hit dåliga människor, men vi kan inte ha fri invandring och öppna gränser utan någon som helst kontroll på vilka som kommer och går, för slippa de dåliga elementen så är det nödvändigt att inte släppa in alla dessa män från våldskulturer, som inte klarar av att leva som sympatiska individer, vi låter kriminella stanna och utvisar hårt arbetande invandrare som faktiskt bidrar till samhället och välfärden.
Vi har aldrig behövt dessa kriminella våldsverkare i Sverige förr för klara arbetskraften och välfärden, och vi behöver dom sannerligen inte nu heller.