Kultur & Ideal eller Rasism!?


rasist

Låt oss en gång för alla reda ut det här begreppet med rasism och kultur och Ideal.

Att vara emot Islam och muslimer handlar om att vara emot en kultur och en ideologi som inte är kompatibel med vårt samhälle eller våra ideal, INTE en ras.

När du är stolt över ditt land och de IDEAL som ditt land är uppbyggt på och vill värna om den kultur och ideal som ditt land och ditt samhälle är uppbyggt på så talar vi om just kultur och ideal, inte ras.
Media och sjuka politiker, försöker konstant blanda ihop dessa begrepp och få det till att dessa ideal är samma sak som rasism.
Vi själva talar aldrig om raser eller rasism, vi talar om det kulturutbyte som bryter sönder vår egen kultur och de ideal vårt samhälle är byggt på.
Det är media och våra andra motståndare som drar in ras i frågan, inte VI.
De som gör det, och ständigt framhäver att det är en rasfråga, är de verkliga rasisterna.

De vill få oss att framstå som högerextrema rasister som inte har tolerans för andra människor, vilket vi alla vet är ren och skär lögn.

Media som är den största och värsta källan till denna vinkling, använder sina fula metoder för att få dig att framstå som vit nationalist, nazist och rasist medan de själva fallerar storartat i att rapportera sanningsenligt om den KULTUR och de ideal som är allt annat än toleranta eller fredliga.
De överlåter till annan media att rapportera sanningen om den KULTUR som önskar livet ur oss och som med diktatur vill ta över vårt samhälle och utrota VÅR kultur och VÅRA ideal.

Att få våra ideal att framstå som nånting elakt, sjukt, fel och främmande så attackerar de vår/sin egen KULTUR för att bejaka den främmande kultur som är så skrämmande att varje normalt tänkande människa får mardrömmar.

Att stå upp för och värna om vår KULTUR och våra ideal, de ekonomiska, religiösa, demokratiska, medmänskliga ideal vi har..
GÖR DIG INTE TILL RASIST!