Att vara SD:are gör ingen automatiskt till Rasist.


sd

Jag ser varje dag hur SD:are blir öppet attackerade och utpekade som rasister, Nazister, intoleranta fiender till demokratin. SD:are blir avskedade, utesluts från facket, mobbade på arbetsplatser och i skolor.

Jag kan naturligtvis inte tala för alla, det finns säkert en och annan inom partiet som är rasister precis som det finns rasister i alla andra politiska tillhörigheter, för självklart finns det en och annan rasist även inom socialdemokratin och moderaterna det vore löjligt att påstå annat, historia bevisar detta.

Jag kan tala för mig själv, och det finns inget som retar upp mig mer än att bli dömd och klassad som rasist och nazist av människor som inte känner mig.

Jag är 53 år, med 3 barn och 3 barnbarn, jag är sjukpensionär (skäl till det är ointressant) men är jag oförmögen att arbeta hur mycket jag än gärna vill. Jag har arbetat och betalat skatt i många år tidigare och har min rätt till det skyddsnät som finns och jag betalar skatt på min pension, så jag är fortfarande skattebetalare.

Min hälsa är inte den bästa och jag saknar egna tänder, men kan inte få nya fina tänder, de får jag betala själv men har inte råd. Jag ska däremot glatt betala fri tandvård, läkarvård och läkemedel till alla papperslösa i landet, det är viktigt att dessa får nya fina tänder. Att jag själv inte kan inta fast föda är oviktigt, bara jag är med och betalar för andras.
Detta gör mig bitter på det svenska politiska läget men gör mig inte automatiskt till rasist.

Jag tycker vi ska hjälpa människor i nöd så mycket som möjligt, oavsett var de kommer från, vi behöver dock se till att rätt människor får rätt hjälp.

Detta gör mig inte heller automatiskt till rasist.

Jag har mångkultur i min familj, en kusin med afroamerikansk far.
En bror bosatt i Uganda, gift med en underbar vacker kvinna från Uganda.

Detta gör mig inte heller automatiskt till rasist… Eller hur?

Att ständigt se rasist/nazist kortet dras upp i tid och otid av obildade, ovetande och trångsynta människor som blint tror på allt media skriver och förvränger börjar verkligen bli tröttsamt. Att se så kallade journalister hänga ut människor och anklaga, döma och agera bödel för att smutskasta, förnedra och begå karaktärsmord på dessa är skrämmande.

Att se en Svetsare som inte verkar ha den ringaste aning om vad han håller på med, ruinera landet, en tidigare minister med uppenbarligen svåra uppväxtförhållanden tillåts ta ut någon sorts hämnd på sitt eget land genom att stjäla, förskingra, göra sig själv snuskigt rik och skapa kaos och förödelse… skrämmande.

Detta gör mig fortfarande inte automatiskt till rasist.

Jag tycker inte om de religiösa riktningar som förekommer, det medger jag.
Det gör mig fortfarande inte automatiskt till rasist. Islam som är en religion, inte en ras har jag svårt för. Då inte menat att alla muslimer är onda eller har fel inställning till demokrati, kvinnosyn och tolerans, det är avarterna jag inte har mycket till övers för.

Hade jag sagt att jag tycker illa om araber då vore det något annat. Jag tycker faktiskt om många araber, jag har en del i min vänskapskrets, de är visserligen något så sällsynt som kristna araber.

Jag tycker inte heller om Jehovas vittnen, det gör mig heller inte till rasist.

Jag tycker inte om den religiösa övertygelse dessa religioner står för.
Det gör mig inte till rasist!! inte heller Nazist!

Det är min rätt att ha en egen åsikt om vad jag vill, och att utöva den religion jag vill, eller inte vill, det är även deras rätt självklart, och jag har rätt att inte hålla med eller tycka om det, precis samma rätt har dom att inte tycka om mina val av religion.
Detta är i demokratins anda helt korrekt och demokratiskt.

Så att vara SD:are gör mig inte automatiskt till rasist.

Jag kunde lika väl ha varit Sosse med samma bakgrund och åsikter, och då hade jag ju absolut inte varit rasist, för att jag var sosse… ska man tolka det som att vissa politiska tillhörigheter är immuna mot klassificeringen ”rasist”!?

Jag har valt att vara SD:are och rösta på SD för att det är det enda parti som vill det jag vill.
Begränsa invandringen till de som verkligen behöver komma, inte slänga ut alla eller förvägra nödställda att komma hit. Vi SKA ha invandring, mångkultur och ha glädje av kulturutbyte. Vi ska däremot inte ha våldtäkter, barnäktenskap, män som spottar på kvinnor på öppen gata, hedersmord, bomber och terrorister som gömmer sig i landet.
Och vi ska inte ha media som medvetet och med agenda DÖLJER sanning och fakta för folket.

Om en svensk har begått ett brott, säg det… Är brottslingen INTE svensk, säg då inte att han är det!!

Det har inte med rasism att göra över huvud taget. Det har med trygghet att göra, och jag måste säga att i alla fall jag själv inte känner mig trygg i mitt eget land.

Så kalla mig inte rasist eller nazist, varken rasism eller nazism har med mina åsikter att göra.

2 kommentarer