Sveriges sista Chans!


sverige89

Här i Sverige räknar vi nu med islamiska grymheter dagligen, det har blivit rutin och ingen är någonsin överraskad när polisen och media låtsas att de är motiverade av högerextremism eller psykisk sjukdom eller något annat än … Islamisk Jihad

Inte heller är vi förvånade när den verkliga motivationen visar sig vara … Islamisk Jihad… igen och igen och igen.

Sveriges politiker är utom kontroll och vissa i synnerhet totalt galna.
Stefan Löfven, Margot Wallström och hela det socialistiska etablissemanget med MP och V i släptåg importerar krig i Sverige, och de vet om det.

Det vet vi alla, och du måste vara blind eller dum för att inte se det eller inte vilja se det.

Nyligen vägrade de återigen att vända sin katastrofala öppna dörrens politik till Islam och tredje världen trots senaste tidens nästan dagliga terrorattacker i Sverige med bränder, våld, våldtäkter, skjutningar, raketattacker under nyår och så vidare, detta är även oroande nyheter för resten av Europa, eftersom vi alla är hotade av deras galenskap.

Den icke-valda Europeiska kommissionens ordförande har klargjort att öppna gränser är här för att stanna oavsett hur många människor som mördas av islamiska terrorister som korsar dem efter behag.

Vi vet i förväg att offren för nästa illdåd blir oskyldiga medlemmar av allmänheten som vanligt. Inte de politiker som gjort det möjligt för invasionen eller journalisterna och kändisarna som har sanerat dess konsekvenser.

Det kommer inte att vara deras familjer som får sina liv förstörda.

De flesta människor som strömmar in Europa är inte flyktingar och alla vet det. Det är illegala invandrare, inbjudna av Merkel, mestadels män i stridbar ålder som har lämnat kvinnor och barn kvar för att bekämpa kriget de påstås fly från.

Vi vet inte var de alla ska leva, men vi vet att det inte kommer att vara någonstans nära de människor som låter dem komma hit.

Om tidigare erfarenheter är någon guide, kommer de flesta att hamna i ständigt växande muslimska getton och nya no-go zoner som byggs upp på beställning där kvinnor är inte säkra och polisen vågar inte gå.

Europa är full av dessa platser nu, i Frankrike har armén redan gjort beredskapsplaner för att återta dessa områden när invånarna börjar försvara dem med Kalasjnikovs och pansarvärnsrobotar som har smugglats in från Balkan i Mellanöstern.

Närhelst det hittas en vapengömma av militär kvalitet i ett muslimskt område chockas eller förvånas ingen längre, vi förväntar vi oss det nu och vi förväntar oss heller inte att någon utvisas för det.

Nyligen sa den franska premiärministern att vi måste bara lära oss att leva med terrorism, vilket innebär att de är helt enkelt kommer att vänta på nästa massaker och då kommer politikerna att sätta på sina långa ansikten och upprepa sina vanliga plattityder, som nu är så nedsuttna att det är bortom pinsamt förödmjukande, förnedrande och kränkande.

De måste verkligen hitta några nya plattityder annars kommer människor att börja tvivla på deras uppriktighet och de borde göra det snabbt också eftersom nästa Islamiska Jihad mord kan hända när som helst.

Jag är lite förvånad över att vi inte har hört talas om ett redan, men så är ju året inte slut än.. det kommer väl..

Problemet här är att vi inte bara importerar fler människor i Europa,
Vi importerar ett fientligt parallellt samhälle som aldrig kommer att integreras.

Vi importerar garanterade sociala konflikter och med tanke på karaktären av detta parallellt samhälle så är det i slutändan bara att vi importerar krig.

Parterna som möjliggör denna invasion måste veta att ju längre det fortsätter ju värre kommer våldet att bli, men det är tydligt att de anser att mord på oskyldiga människor ett pris värt att betala för att validera sina politiska tvångstankar.

Vilket leder mig till kärnan av detta inlägg:

Den vanligaste frågan jag får av människor som är oroliga för tvångs islamisering av västvärlden är: – Realistiskt, vad kan jag göra?

Realistiskt sett så finns det två saker som vi kan alla göra, vi kan protestera mot det och vi kan rösta emot det.

Att protestera kan mycket väl bli traumatiskt eftersom du kommer att få negativ feedback, du kan även få hot beroende på vem du pratar med.

Även ditt personliga rykte är sannolikt i fara och du kan förlora några vänner.
Du kan även förlora ditt jobb, och om du bor i Europa finns det chans att du kan bli arresterad och åtalas som en brottsling, vilket har hänt folk i flera länder.

Denna typ av atmosfär är inte för alla. Jag fattar det!

Men alla kan rösta och t.ex. Brexit i England visade att människor har makt att förändra vårt samhälles riktning om vi fokuserar tillsammans med uppsåt och använda den makt vi har.

Politikerna i Europa har inte för avsikt att ändra riktning, och de måste bytas ut. Skyndsamt! av människor som är villiga att byta inriktning.

Det kommer inte att hända av sig självt.

Brexit var en händelse mot alla odds eftersom miljontals människor gjorde ett personligt beslut att göra en skillnad.

Om varje individ som motsätter sig islamiseringen av väst gör ett personligt åtagande att sluta rösta för de människor som gjort det möjligt och istället rösta för människor som vill sätta stopp för det, kommer saker att förändras.

Om inte, så kommer inget att förändras! Det är verkligen så enkelt!
Och det är allt någon av oss behöver göra!

Om du känner att du kan och har råd att protestera öppet utan att få ditt liv förstört det skulle vara stort!

Det faktum att jag ens behöver säga dessa ord bör berätta allt du behöver veta om vad som är fel med vårt samhälle och den arroganta PK politiska klassen som tror att det vet vad som är bäst för alla, som är svansen som har viftat för länge i det vridna samhälle av liberala värderingar som nu leder oss i koppel in en våldsam återvändsgränd.

Det är dags för sunt förnuft att komma i majoritet och ta tillbaka kontrollen innan det är för sent.

Och om vår generation inte gör det, kommer det att vara för sent och våra barn och barnbarn kommer att dömas till ett samhälle betydligt farligare, mindre civiliserat och mindre fritt än vi hade turen att födas i.

Det blir ett svårt arv det.!

I ett samhälle splittrat av permanent krig där knivar, skottlossning, självmordsbomber, bilbomber och maskingevärs-massakrer tas för givet, och det kommer att vara vårt fel, eftersom vi kan se komma, även de av oss som låtsas att vi inte kan se.

Vi är inte hjälplösa, vi har en skyldighet att sätta stopp för denna galenskap och vi har kraften.

Allt vi behöver göra är att använda den!